2016-08-10 01:15:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ha változtatni akar, ma kezdje!

Napi horoszkóp augusztus 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Tanuljon meg végre nemet mondani! Úgy tűnik, megint túlvállalta magát, és mások feladatát is önnek kell elvégeznie. Ettől persze ingerült és fáradt lehet. Jó lenne, ha a munka egy részét átadná valakinek!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében nem kedvez önnek. Már akkor is elégedett lehet, ha nagyobb feszültségek nélkül át tudja vészelni ezt a napot. Sokkal könnyebben kiborul ma, mint máskor, jelentéktelen semmiségeken is, pedig egyébként nehéz kimozdítani önt a nyugalmából.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remekül sikerülnek az üzleti tárgyalásai, jól tud érvelni a fontos ügyekben. Vigyázzon, ma pillanatok alatt szerelembe eshet. Megismerkedhet valakivel, aki alaposan felbolygatja az életét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Veszekedésekre, nézeteltérésekre kerülhet sor ma, elsősorban a családtagjaival nem találja a közös hangot. Ha célt szeretne érni, önnek is engedményeket kell tennie, e nélkül nem megy!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Optimista hangulatban van, remek ötletei lehetnek, ám a megvalósításukkal várjon még pár napot. Addig is keressen segítőket a munkához, vagy gondolja végig, hogyan tudná megteremteni az anyagi feltételeit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kissé zárkózott lehet, ezt észre is veszik a szerettei. Talán bántja valami, amiről nem beszél szívesen. Pedig jobban tenné, ha megosztaná a problémáit másokkal! Legalább a párjával legyen őszinte.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne menjen ma bele munkahelyi vitákba, mert most csak ön húzhatja a rövidebbet! Ráadásul nem is ér annyit az egész, hogy emiatt ellenségeket szerezzen magának. Keresse a békés megoldást! Ha így tesz, akkor a délután már nyugodt hangulatban telik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Váratlan kiadásai lehetnek ma. Össze kellene számolnia, mennyit költhet mindezekre, vagy végig kell gondolnia, kitől kérhet segítséget. Sajnos a családtagjai támogatására most nem számíthat, a barátait viszont érdemes megkérdeznie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Minden feladatával akadálytalanul halad előre. Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák! Egyesek talán kételkedve fogadják a terveit, de önben van elég erő a megvalósításukhoz. Ma valaki bebizonyítja önnek, hogy mennyire szereti.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Remek csillagzat alatt áll a mai napja! Most nem szabad meghátrálnia! A pénzügyeiben is kedvező fordulat várható, minden, amibe ma kezd bele, sikerrel jár. Ha állást keres, most kaphat egy jó ajánlatot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Minden feltétel adott ahhoz, hogy szép napja legyen, főleg a párkapcsolata okoz önnek sok örömet. Ha ön egyedülálló, akkor sok flörtben lehet része, talán még az igazi is beléphet az életébe. A ma kezdődő románcok nagy szerelemmé mélyülhetnek.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha valamilyen változtatást tervez az életében, ma vágjon bele a dologba. Ideális a mai nap arra, hogy leszokjon a dohányzásról, vagy kipróbáljon egy új sportágat, diétát. Az estét is remek hangulatban töltheti, ha meghívást kap, fogadja el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: